• Större utbud till förmånliga priser
  Som medlem i Idrottens bokklubb loggar du in med ditt medlemsnummer (som du sedan kan byta till annat lösenord under Mina sidor). Du får då tillgång till ett bredare utbud och handlar till medlemspriser. Det innebär upp till 25 % lägre pris på SISU Idrottsböckers produktioner och förmånliga priser på utvalda titlar från andra förlag.

 • Medlemstidning 5-6 gånger per år
  Du får medlemstidningen 5-6 gånger per år utan extra kostnad samt erbjudanden och information via e-post.

 • Inga köpkrav, ingen medlemsavgift
  Vi har inga köpkrav och ingen medlemsavgift. Det enda du åtar dig är att tacka nej till periodens utvalda bok innan svarsperioden tar slut, de gånger du inte vill ha den. Det gör du på sisuidrottsbocker.se, telefon, sms eller talongen i tidningen. Annars kommer boken hem till dig per automatik.

 • Om du vill gå ur
  Du kan när du vill gå ur Idrottens bokklubb. Du säger upp medlemskapet via e-post eller telefon. Fast vi hoppas förstås att du vill vara medlem länge!

 • Retur
  Självklart kan du returnera en bok som du har köpt men inte vill ha. Ångerrätten gäller i 14 dagar. Du bekostar själv returen.

 • Leverans- och fakturaadress
  Du kan välja om du vill ha medlemstidningen och bokpaket hem eller exempelvis till din arbetsgivare eller förening. Du kan också välja att ha olika leverans- och fakturaadress. Meddela bara oss vilka adresser som gäller.
 • Betalningsvillkor
  30 dagar.
 • Porto
  Du betalar dina köp mot faktura i leveransen. Pack och porto inom Sverige är 35 kr inkl moms/paket*. Pack och porto utanför Sverige (endast Norden) är 69 kr inkl moms/paket*. Portot gäller oavsett hur många böcker du beställer.

Idrottens bokklubb kan ta emot medlemmar i hela Norden, men tyvärr inte utanför Norden. Vi hänvisar blivande medlemmar i Norge, Finland, Danmark och Island till vår kundtjänst, kundtjanst@sisuidrottsbocker.se.

*) Med reservation för ev. ändringar om Postens porto höjs.

Bli medlem i Idrottens bokklubb här.

Bli medlem i Idrottens bokklubb

Idrottens bokklubb finns till för dig som är intresserad av kunskap, utveckling och aktuell forskning inom idrott och hälsa. Läs mer om Idrottens bokklubb och bli medlem här. 

 

Kontaktuppgifter kundtjänst

Idrottens bokklubbs kundtjänst sköts av Postpac i Skurup. Välkommen att kontakta kundtjänst på något av följande sätt:

Bemannad telefonservice:

Tel 0411-16777 (mån-fre kl 9-16)

E-post: kundtjanst@sisuidrottsbocker.se

Vid retur av bok:
Idrottens bokklubb, Postpac, Box 24, 274 21 Skurup  

VAT nr: SE5564522273

Bg: 264-6354  

Ange fakturanummer vid betalning.

Beställning och avbeställning

Du kan beställa böcker och avbeställa periodens bok på flera sätt. Ha ditt medlemsnummer redo!

 • Via talongen i medlemstidningen.
 • Du kan också skicka sms för att beställa eller avbeställa böcker.

Adressändring

För att ändra din adress måste du tillsvidare kontakta vår kundtjänst. Mejla eller ring, kundtjanst@sisuidrottsbocker.se, tel 0411-16777 (mån-fre kl 9-16).

Registrera och logga in

Första gången du loggar in som medlem på sisuidrottsbocker.se måste du ange ditt medlemsnummer i Idrottens bokklubb som lösenord. Därefter kan du byta till valfritt lösenord under Mina sidor.

Om du har problem att logga in första gången kan det bero på att du inte lämnade din e-postadress i samband med att du blev medlem i Idrottens bokklubb. Om du har inloggningsproblem, mejla oss på info@sisuidrottsbocker.se så hjälper vi till.

Sortiment, priser och rabatter

Du som är medlem i Idrottens bokklubb handlar till medlemspriser. Det innebär upp till 25 % rabatt på SISU Idrottsböckers idrottsgenerella produktioner och förmånliga priser på utvalda böcker från andra förlag.

När ordinarie pris och medlemspris är samma beror det på att det är böcker eller andra material som är samproducerade med eller som ägs av specialidrottsförbunden, eller böcker som vi köper in från andra förlag och då enbart säljer till medlemmar i Idrottens bokklubb.

De böcker som vi köper in från andra förlag och presenterar i medlemstidningen säljer vi vanligtvis bara under den period som tidningen är aktuell, det vill säga från det att den skickas ut till och med sista svarsdatum för periodens bok.

Betalningsvillkor

30 dagar. Du betalar dina köp mot faktura i leveransen. Du kan välja att ha olika leverans- och fakturaadress, om fakturan exempelvis ska gå till din arbetsgivare eller förening. Bara meddela oss på kundtjanst@sisuidrottsbocker.se.

Pack och porto

Pack och porto inom Sverige är 35 kr inkl moms/paket*. Pack och porto utanför Sverige är 69 kr inkl moms/paket*. Portot gäller oavsett hur många böcker du beställer.

*) Med reservation för ev. ändringar om Postens porto höjs.

Leveranser

Böcker och andra utbildningsmaterial som du beställer när en medlemstidning är aktuell, dvs från det att tidningen kommer till sista svarsdagen för periodens bok, kommer 3-4 veckor efter att du har fått hem tidningen.

Behöver du din beställning till en utbildning eller av någon anledning extra snabbt, kontakta oss så försöker vi lösa det på bästa sätt.

När det inte finns någon aktuell medlemstidning kommer böckerna inom 5 arbetsdagar, under förutsättning att beställningen gäller inom Sverige och att boken finns i lager. I början av 2016 flyttar vi vårt lager och leveranstiderna kan därför bli längre än normalt.

Ångerrätt enligt distansavtalslagen

SISU Idrottsböcker följer distansavtalslagen när det gäller köp på sisuidrottsbocker.se. Du har en ångerrätt som ger dig möjlighet att inom 14 dagar ångra köpet. Ångerfristen börjar löpa den dag du tagit emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

Returadress: Idrottens bokklubb, c/o Postpac, Box 24, 274 21 Skurup