Fotboll

SISU IDROTTSBÖCKER I SAMARBETE MED SVENSKA FOTBOLLFÖRBUNDET

 • Fotbollens spela lek och lär

  Materialet beskriver vad all barn- och ungdomsverksamhet ska stå för och leda till och ska ses som inriktning för barn- och ungdomsfotbollen.

  Pris 56 kr
 • Ledarskapande

  Boken Ledarskapande är gjord av kunniga, engagerade och entusiastiska fotbollsledare med lång erfarenhet. Författarna brinner verkligen för att på olika sätt skapa förutsättningar för utveckling.

  Pris 196 kr
 • Hjälpredan

  Hjälpredan är ett spiralbundet block (70 blad) i praktiskt fickformat (A6) med förtryckt fotbollsplan, rader att skriva på och en baksida som fungerar som mini-whiteboard. Blocket är som gjort för alla tränare och instruktörer som jobbar med att utveckla spelare och domare.

  ”Att fånga geniala taktikdrag i flykten är stort – men inte nödvändigtvis pappret de landas på”. 

  Pris 55 kr
 • Så funkar ungdomsfotboll

  Den här boken vänder sig till alla som är involverade i ungdomsfotbollen. Den ger användbara verktyg som förklarar lagidrottens konflikter. Hur ser värderingarna ut bakom de små och stora beslut som formar fotbollskulturen? Vilka är de tydligaste ideologierna? Vilka värderingar står i konflikt, och vilka krafter sätter agendan? Den grundläggande frågan blir hur vi egentligen vill att barn- och ungdomsfotbollen ska se ut. Boken hjälper dig att formulera ett eget svar och ger dig som är ledare en kompass som stöd i ditt eget ledarskap.
  Pris 360 kr