Träningslära

 • Löpning

  Den här boken ger dig som löpare rätt verktyg till att träna effektivare och prestera mer, vare sig du är på motions- eller elitnivå. Boken rekommenderas även till dig som är tränare, idrottslärare, löpcoach, fysioterapeut eller på annat sätt idrottsmedicinskt involverad. Du som utövar någon annan idrott där löpning är en viktig prestationsparameter kan också få användning av innehållet.

  Pris 263 kr
 • Spela bättre

  Matcher vinns genom att en sekvens av spelsituationer spelas så bra som möjligt. Så, hur vet du om varje sådan del av spelet fungerar? Hur mäter du på en vanlig träning en vanlig onsdagskväll om du gör rätt saker och om du och ditt lag utvecklas?

  Pris 103 kr
  Medlemspris 99 kr
 • Styrketräning

  Det här materialet riktar sig till dig som styrketränar eller vill börja styrketräna och samtidigt vill lära dig att genomföra klassiska basövningar med rätt teknik. Med rätt teknik blir övningen mer effektiv och det är större chans att du håller dig skadefri.

  Pris 120 kr
 • Cykelträning

  Boken Cykelträning – träningslära för landsväg och mtb handlar om prestationsorienterad tävlingscykling på motionsnivå ända upp till professionell världselit.

  Pris 279 kr
 • Anatomi för idrotten

  Anatomi är ett medicinskt ämne som ofta betraktas som tråkigt och lite konservativt. Men de senaste 10–15 åren har det skett en utveckling där anatomin har börjat integreras alltmer i andra ämnesområden. Boken Anatomi för idrotten är ett sådant exempel.

  Pris 319 kr
 • Träna för En Svensk Klassiker

  Det här är boken med samlad kunskap och erfarenhet inom simning, cykel, löpning, längdskidåkning och triathlon samt hur man på bästa sätt kombinerar de olika idrotterna i träning och tävling..

  Pris 159 kr
 • Träningsplanering

  En efterlängtad bok om träningsplanering där aktuell forskning presenteras på ett lättförståeligt, pedagogiskt sätt.

  Pris 295 kr
 • Biomekanik

  Ämnet biomekanik kan många gånger upplevas som komplicerat, men den här boken för det svåra enkelt. Boken har en pedagogisk layout och innehåller många informativa illustrationer och exempel. Den ger dig grunderna i biomekanik

  Pris 140 kr
 • Total stabilitetsträning

  I den här boken med tillhörande webbplats får du veta varför strukturerad stabilitetsträning är avgörande för effektiva och framgångsrika idrottsprestationer.

  Pris 319 kr