Pris 249 kr
Pris 20 st eller fler 199 kr

Utveckla ditt ledarskap

Golfens Ledarutbildning 2 Fördjupning är en fortsättning för dig som gått Golfens Ledarutbildning 1 Praktik.

Har du tänkt på varför barn och ungdomar väljer idrott och vad det är som påverkar deras val? Säkert är att barn och ungdomar framför allt idrottar för att det är roligt! I idrottsmiljön får de vara aktiva, vara i centrum, testa nya saker och vara med kompisar men också göra framsteg och få god vägledning.

Det är dessa värden som barn och ungdomar använder som måttstock för hur attraktiv golfen är. Det är också det som ger dem motivation att komma till träningen. Att vinna kommer betydligt längre ned på listan över varför de väljer att idrotta. Utan kompisar i gruppen riskerar intresset för golfen att bli relativt kortvarigt. Mot den bakgrunden bör vi naturligtvis reflektera över hur vi agerar som ledare och vilken verksamhet vi erbjuder.

Verksamhet för barn upp till 12 år

Ledarskap kan beskrivas som konsten att leda människor. Utbildningen och materialet tar upp verksamhet för barn till och med 12 år och är tänkt att vara ett stöd för dig i den period du engagerar dig som ledare för barnen. Vi hoppas att vi med denna utbildning som består av bok och webb kan skapa trygghet i ledarskapet för att arbeta med barn och ungdomar. Till boken hör webbplatsen golf.se/ledarutbildning2, som du kan ta en första titt på här. Inloggningskod finns i boken.

Fakta

Titel Golfens Ledarutbildning 2
Författare
ISBN 978-91-87745-51-5
Artikelnummer 14059
Utgivningsår 2016
Sidantal 96
Format Mjukband