Friidrott

SISU IDROTTSBÖCKER I SAMARBETE MED SVENSKA FRIIDROTTSFÖRBUNDET

 • Athletics 2017

  Den klassiska faktabibeln, Athletics, innehåller som vanligt djupa världsårsbästa (2016), genom-tiderna-statistik, rekord mm. Dessutom sammanfattningar i text och tabell av "allt" som hände i internationell friidrott under fjolåret och hundratals kortbiografier av världens just nu främsta aktiva.

  Pris 255 kr
 • Sverige-Bästa 2016

  Statistikboken som sammanfattar friidrottsåret 2016 i form av detaljerade bästalistor för seniorer, juniorer och ungdomar. Boken följer samma upplägg som sina 43 föregångare vilket innebär 100-djupa seniorlistor i mästerskapsgrenarna och 20-djupa listor i junior- och ungdomsklasserna.

  Pris 179 kr
 • Friidrott för barn

  Författarna beskriver även grundläggande teknik i friidrottens grenar. Åt vilket håll ska en diskus rotera? Går det att hoppa stavhopp i 7-årsåldern?

  Pris 185 kr
 • Athletics 2016

  Den klassiska faktabibeln, Athletics, innehåller som vanligt djupa världsårsbästa (2015), genom-tiderna-statistik, rekord mm.

  Pris 255 kr
 • Sverige-Bästa 2015

  Statistikboken som sammanfattar 2015 års svenska friidrott i siffror

  Pris 179 kr
 • Tävlingsregler för friidrott

  Svenska Friidrottsförbundets "Tävlingsregler för friidrott" beskriver hur alla friidrottstävlingar i Sverige skall genomföras. Grunden är Internationella Friidrottsförbundets regler, vilka har kompletterats med nationella bestämmelser (framförallt för barn- och ungdomstävlingar).

  Pris 75 kr
 • Instruktions-dvd nr 7, 1-3

  I dessa tre DVD-filmer finner du idéer och förslag på hur du kan bedriva bra träning i en gymnastiksal.
  Friidrottens grenar presenteras men även gymnastikövningar etc. som är viktiga för barns rörelseutveckling finns med.

  Pris 200 kr
 • Utbildning och utveckling i friidrottsföreningen

  Detta material från Svenska Friidrottsförbundet är en handbok för den som är utvecklings- eller utbildningsansvarig i föreningen. Det handlar om att systematiskt använda sig av utbildning för att utveckla föreningen.

  Pris 40 kr