Friidrott

SISU IDROTTSBÖCKER I SAMARBETE MED SVENSKA FRIIDROTTSFÖRBUNDET

 • Friidrott för barn

  Författarna beskriver även grundläggande teknik i friidrottens grenar. Åt vilket håll ska en diskus rotera? Går det att hoppa stavhopp i 7-årsåldern?

  Pris 185 kr
 • Athletics 2016

  Den klassiska faktabibeln, Athletics, innehåller som vanligt djupa världsårsbästa (2015), genom-tiderna-statistik, rekord mm.

  Pris 255 kr
 • Sverige-Bästa 2015

  Statistikboken som sammanfattar 2015 års svenska friidrott i siffror

  Pris 179 kr
 • Friidrottens organisationsledare

  Detta material används inom Svensk Friidrott och dess organisationsutbildning. Utbildningen ger styrelsemedlemmar och andra organisationsledare ett grundläggande stöd för att stärka sitt ledarskap inom friidrotten och en känsla av att de kan vara med och påverka framtiden för svensk friidrott.

  Pris 385 kr
 • Tävlingsregler för friidrott

  Svenska Friidrottsförbundets "Tävlingsregler för friidrott" beskriver hur alla friidrottstävlingar i Sverige skall genomföras. Grunden är Internationella Friidrottsförbundets regler, vilka har kompletterats med nationella bestämmelser (framförallt för barn- och ungdomstävlingar).

  Pris 75 kr
 • Instruktions-dvd nr 7, 1-3

  I dessa tre DVD-filmer finner du idéer och förslag på hur du kan bedriva bra träning i en gymnastiksal.
  Friidrottens grenar presenteras men även gymnastikövningar etc. som är viktiga för barns rörelseutveckling finns med.

  Pris 200 kr
 • Utbildning och utveckling i friidrottsföreningen

  Detta material från Svenska Friidrottsförbundet är en handbok för den som är utvecklings- eller utbildningsansvarig i föreningen. Det handlar om att systematiskt använda sig av utbildning för att utveckla föreningen.

  Pris 40 kr
 • Svensk Friidrotts ledarpärm

  Varje år introduceras många nya tränare i Sveriges friidrottsföreningar och ofta är det ett glapp mellan den första dagen man är verksam som tränare och den första utbildningsdagen. Med denna pärm vill Svenska Friidrottsförbundet ge ett redskap för den nya tränaren att komma igång med bra verksamhet ”från dag 1”.

  Pris 200 kr
  Pris 20 st eller fler 160 kr