Golf

SISU IDROTTSBÖCKER I SAMARBETE MED SVENSKA GOLFFÖRBUNDET

 • Decisions on the Rules of Golf

  Vår vanliga regelbok räcker inte till alla gånger. Varje år får golfens regelexperter tusentals förfrågningar vad som egentligen gäller i olika situationer. Därför sammanställer R & A löpande de prejudikat och beslut som fattas - och ger ut dem i den här boken som uppdateras löpande. Denna gång gäller regelverket från 2016.

  Pris 259 kr
 • Golf Rules Illustrated

  Här hittar du golfens alla regler, inklusive de nyheter som gäller från och med januari 2016. Reglerna beskrivs tillsammans med över 100 illustrationer för att det ska vara så tydligt som möjligt.

  Pris 219 kr
 • Golfens Ledarutbildning 2

  Golfens Ledarutbildning 2 Fördjupning är en fortsättning för dig som har gått Golfens Ledarutbildning 1 Praktik.

  Pris 249 kr
  Pris 20 st eller fler 199 kr
 • Grönt Kort

  Grönt Kort är golfens utbildning för nya golfare och syftar till att ge dig kunskaper så att du snabbt kan komma ut på banan och uppleva golfens alla fördelar.

  Pris 250 kr
  Pris 20 st eller fler 200 kr
 • Golfens Ledarutbildning 1 - praktik

  Golfens ledarutbildning 1 – praktik, består av Golfäventyret och en 16-sidig praktisk handledning till materialet och vänder sig till alla som vill hjälpa till med träning av barn upp till 12 år.

  Pris 175 kr
  Pris 20 st eller fler 140 kr
 • Golfäventyret

  Golfäventyret består av bok och webbplats. Här får barnen träna steg för steg till högre nivåer och nya utmaningar. Till slut är de redo för spel på stora banan.

  Pris 150 kr
  Pris 20 st eller fler 120 kr
 • Ingen slutar med golf - men vissa lämnar klubben

  Golfen går nu igenom stora förändringar! Golfen har länge haft en fantastisk rekrytering som saknar jämförelse i svensk idrott. Bara under 2008 och 2009 har cirka 75 000 nya golfare blivit medlemmar i golfklubbar. Trots det påstår en del att golfen har rekryteringsproblem!

  Pris 79 kr