Pris 360 kr
För beställning av detta material, kontakta Holmbergs på tel 040-660 66 69 eller distribution@holmbergs.com

Fotboll är fullt av glädje och gemenskap. Fotbollen väcker också engagemang och heta känslor, som inte sällan leder till konflikter. Varje ungdomsledare vet hur besvärligt det kan vara. Hur man än gör verkar alltid någon bli besviken.

Den här boken vänder sig till alla som är involverade i ungdomsfotbollen. Den ger användbara verktyg som förklarar lagidrottens konflikter. Hur ser värderingarna ut bakom de små och stora beslut som formar fotbollskulturen? Vilka är de tydligaste ideologierna? Vilka värderingar står i konflikt, och vilka krafter sätter agendan? Den grundläggande frågan blir hur vi egentligen vill att barn- och ungdomsfotbollen ska se ut. Boken hjälper dig att formulera ett eget svar och ger dig som är ledare en kompass som stöd i ditt eget ledarskap.

Diskussioner om ungdomsfotbollen präglas ofta av begreppsförvirring. Denna bok klargör områden där vi vanligtvis talar förbi varandra. Med gemensamma begrepp och en tydlig bild av värdekonflikterna blir det möjligt att föra ett konstruktivt samtal om barn- och ungdomsfotbollen. Fotbollen får då förutsättningar att bli ännu roligare för ännu fler! Det är en angelägen bok för alla som älskar fotboll.
 
Författare: Fredrik Sundqvist

Fakta

Titel Så funkar ungdomsfotboll
Författare
ISBN 978-91-85961-31-3
Artikelnummer 7220154
Utgivningsår 2013
Sidantal 272
Format