Pris 295 kr
Medlemspris Bli medlem 275 kr
Denna vara är endast tillgänglig för bokklubbsmedlemmar.
Klicka här för att avboka periodens bok, länken fungerar endast för inloggade medlemmar.

Vem kan bli bra? Hur presterar man bäst när det gäller? Hur byggs långsiktig och hållbar motivation? Vad definierar en bra tränare? Hur optimerar du träningen efter individuella förutsättningar?

Fördelat på 17 kapitel och kryddat med fler än hundra tips som vart och ett går att genomföra på nästa träning innehåller Skapa Talang 2.0 teoretiska och praktiska underlag för den som vill ta nästa steg i utvecklingen.

Bokens utgångspunkt är att alla kan bli riktigt bra på det de vill göra. Tävling är utvecklande när det sker på deltagarnas villkor. Toppning och tidig talangselektering är kontraproduktivt. Hinder i form av genetiskt arv och mentala barriärer är till för att övervinnas.

Skapa Talang 2.0 är tänkt som en guidebok för träning. Den ger en sammanhängande helhetsbild av talangskapande utifrån tre övergripande områden: motivation, metodik och tränarskap.

I boken presenteras aktuell forskning inom stresshantering, motivation, mental inställning, speluppfattning, målsättning, grit och individuell utveckling. Världskända idrottsprofiler som Therese Alshammar (simning), Alexander ”The Mauler” Gustafsson (MMA), Johan Olsson (längdskidor), Stefan Holm (höjdhopp), Jenny Fransson (brottning), Ljubomir Vranjes (handboll) och Robert Karlsson (golf) berättar med egna ord om detaljerna som tagit dem till toppen.

Författare: Kristian Persson och Peter Svensson.

Klicka här för att läsa intervju med författaren Kristian Persson.

Fakta

Titel Skapa talang 2.0
Författare
ISBN
Artikelnummer 7755
Utgivningsår 2018
Sidantal 340
Format Hårdband