Pris 198 kr
Pris 20 st eller fler 158 kr
Medlemspris Bli medlem 179 kr
Den här boken har tyvärr utgått

Styrketräning från början till elit

I det här materialet får du allt du behöver veta om styrketräning – från de allra minsta idrottarna till elitidrottare. Det handlar om allt från lekfulla styrkelekar för de minsta till tuffa plyometriska övningar för de äldre. Materialet omfattar en bok, en dvd och en webbplats. Obs! Filmerna på webbplatsen idrottensstyrketraning.se kräver Flash Player och fungerar tyvärr inte på iPhone och iPad.
 

Sex utvecklingsfaser

Styrketräning - från lek till elitidrott passar alla åldrar och träningsnivåer eftersom det bygger på en progression som är anpassad efter kroppens olika utvecklingsfaser. Varje fas har sina riktlinjer för målsättning och inriktning och det handlar om sex utvecklingsfaser: Aktiv start (ca 0-6 år), rolig motorik (ca 6-9 år), lära träna, börja belasta (ca 8-12 år), träna för uppbyggnad (ca 11-16 år), träna för styrka (ca 15-19 år) och träna för prestation (ca 18 år och uppåt).
 

Skapa ditt eget träningsprogram

Webbplatsen är omfattande med mer än 350 övningar som kan anpassas till olika individers mål och syften. Det går att sortera övningarna per kroppsdel och pedagogiska instruktioner beskriver hur övningarna ska utföras tekniskt korrekt. Det är även möjligt att skapa en egen träningsplanering och egna styrketräningspass. Observera att filmerna tyvärr inte är anpassade för iPhone och iPad. Dvd:n innehåller samma övningar som finns på webbplatsen. Även här är det möjligt att skapa egna styrketräningspass


Trailers om materialet Styrketräning från lek till elitidrott

Mer ur boken och annan nyttig information hittar du i Tränarpasset

Fakta

Titel Styrketräning - från lek till elitidrott
Författare Jonas Enqvist
ISBN 9789186323059
Artikelnummer 1201
Utgivningsår 2010
Sidantal 120
Format