Vi har flyttat www.sisuidrottsbocker.se till en ny plattform och ber dig att skapa ett nytt lösenord med hjälp av vår funktion ”Glömt lösenord” under ”Logga in” längst upp till höger på webbplatsen. Vi gör detta med respekt för din integritet och säkerhet. Du kan självklart använda samma lösenord som tidigare om du så önskar. Upplever du problem med ditt konto eller din beställning, vänligen kontakta kundtjanst@sisuidrottsbocker.se

Stäng

Välkommen till Idrottens bokklubb!

Klicka här för att komma till aktuella böcker och erbjudanden från Idrottens bokklubb!

 

 

 

 

Välkomsterbjudande – Idrottens bokklubb
Som ny medlem i Idrottens bokklubb erbjuder vi dig 150 kr avdrag i kassan på ditt första köp på www.sisuidrottsbocker.se vid ett köp på minst 300 kr (portot ej inräknat). Använd rabattkoden, som du får i ditt bekräftelsemail när du registrerat dig, i kassan för att ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast våra generella material, ej våra idrottsspecifika material.

Idrottens bokklubb ger dig inspiration och är din kanal till det senaste inom idrott, träning och hälsa. Du som är medlem får upp till 20% rabatt på ordinarie priser och kan enkelt välja ur ett brett sortiment av aktuella böcker – från SISU Idrottsböcker och andra förlag. Idrottens bokklubb har varken köptvång eller medlemsavgifter!

Det enda du åtar dig är att tacka nej till periodens utvalda bok innan svarsperioden tar slut, de gånger du inte vill ha den. Det gör du på sisuidrottsbocker.se, sms, kundtjanst@sisuidrottsbocker.se eller via talongen i tidningen. Annars kommer boken hem till dig per automatik.

 

Medlemstidning

Läs det senaste numret av medlemstidningen

Idrottens bokklubbs tidsplan 2020

6 mars – medlemstidning 1

30 april – medlemstidning 2

2 oktober – medlemstidning 3