Välkommen till nya Idrottsbokhandeln!

Vi är glada att kunna berätta att Idrottsbokhandeln flyttat till en helt ny plattform som vi hoppas ger dig mer inspiration och en bättre upplevelse.

Välkomsterbjudande
För att fira vår nya webbplats erbjuder vi dig 100 kr avdrag i kassan på ditt nästa köp på www.sisuidrottsbocker.se vid ett köp på minst 300 kr. Rabattkoden fungerar endast på våra generella material, inte på våra idrottsspecifika material.

Använd rabattkoden NYWEBB i kassan för att ta del av erbjudandet. Rabattkoden fungerar endast vid ett tillfälle och går inte att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller fram till och 31 juli, 2018.

Nytt lösenord
När du loggar in på www.sisuidrottsbocker.se nästa gång kommer vi be dig att skapa ett nytt lösenord. Vi gör detta med respekt för din integritet och säkerhet. Du kan självklart använda samma lösenord som tidigare om du så önskar. Vi hoppas på och tackar för din förståelse.

Instruktioner för nytt lösenord:

1. Klicka på ”Logga in”, längst upp till höger på webbplatsen
2. Klicka på ”Glömt lösenord”
3. Skriv in den e-postadress du angivit på www.sisuidrottsbocker.se och klicka på ”Återställ lösenord”
4. Följ instruktionerna i mailet.

Har du frågor eller synpunkter kring hanteringen av ditt lösenord eller har andra frågor gällande vår nya webbplats är du välkommen att höra av dig till info@sisuidrottsbocker.se

Välkommen till nya Idrottsbokhandeln!