Jose Nunez

1 titlar

Jose Nunez är med sina 25 år i träningsbranschen en profil som gjort sig känd för sin gränslösa och funktionella träning. Han har tävlat i boxning och spelat basket på juniorelitnivå innan han sadlade om och började träna andra individer och framför allt grupper.

Jose har drivit ett flertal träningsanläggningar i Stockholm. Idag driver han Club Bodies in motion, en träningsklubb som aktiverar medlemmarna med den funktionella träningen som utvecklats i de egna leden.

Jose utvecklar också träningskoncept som riktar sig mot grupper. Han har workshops för personliga tränare och tränare inom idrotten. Jose anlitas flitigt till event där han från scenen förmedlar en funktionell, gränslös och framför allt, rolig träning. För närvarande finns det fem träningskoncept med träning som används av bland annat polisen, försvarsmakten, räddningsverket samt ett stort antal träningsanläggningar och idrottsförbund.

Jose har medverkat i ett flertal tv-program där han anlitas som innovativ träningsexpert. Han skriver regelbundet i olika träningstidningar och har gjort ett flertal böcker och träningsfilmer. Jose jobbar efter mottot: träningen blir inte bättre än vad du gör den, se till att göra den bra.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.